Home > Geen categorie > Uitnodiging voor de algemene ledenvergadering op 23 november

Tijdens deze vergadering staan het concept verkiezingsprogramma en de ontwerplijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018 centraal. De bijeenkomst vindt plaats in de Theaterzaal van de Bibliotheek: ‘s-Gravelandseweg 55, Hilversum.

De zaal gaat om 19:30 uur open; de vergadering start om 20:00 uur.

Tijdens deze vergadering stellen we o.a. de definitieve kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 vast. Ter voorbereiding daarop heeft het bestuur een ontwerplijst vastgesteld. Het bestuur volgt hierbij het advies van de door de ALV vastgestelde kandidaatstellingscommissie en het door de ALV vastgesteld “Fractieprofiel Gemeenteraadsverkiezingen 2018 PvdA Hilversum”.

Wat meteen opvalt is dat Hans Haselager en tot onze spijt ook Nelleke Degenhart afscheid nemen van de gemeenteraad. Het is daarom een vernieuwende lijst geworden met op de plaatsen één en twéé meteen twee nieuwe toppers: Joop Lahaise en Jacqueline Kalk. Beiden zijn al lang actief in de PvdA en beiden hebben ze hun sporen in de politiek verdiend. Met deze twee verzekert de PvdA zich van een sterke, inhoudelijke stem in de gemeenteraad en een groot samenbindend vermogen binnen de fractie en binnen onze afdeling.

Hieronder vindt u de conceptlijst met de geselecteerde kandidaten:

  1. Joop Lahaise
  2. Jacqueline Kalk
  3. Saami Akrouh
  4. Durk Heidbuurt
  5. Henriette Bijl
  6. Bram Eindhoven
  7. Emil Falan

Een kort profiel van iedere kandidaat vindt u in de bijlage.

Wij zien u graag op 23 november.

Agenda-vergadering-PvdA-Hilversum-23-november 2017

WERKPLAN 2018

VerkProgrConcept (2)

concept kieslijst